مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

با سلام دو روزه که متوجه شدم همسرم بعد از بیست سال زندگی وداشتن یک فرزند با چند مرد غریبه در فضای مجازی وتلفنی در ارتباط بوده وحالا که متوجه شدم او می‌گوید هیچ رابطه جنسی با این افراد نداشته وجهت سرگرمی این کار رو انجام می‌داده ولی در متن پیام‌ها اینطور نیست اغلب صحبت‌های عاشقانه و حرفهای رکیک دیده ام نمی‌دانم چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می‌توان فهمید که رابطه جنسی وجود داشته یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تشخیص رابطه در این خصوص کار دشواری است لیکن عملکرد همسرتان و میزان پایبندی ایشان به خانواده برای جنابعالی روش نگردیده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و از دادگاه بخواهید دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو بده.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تشخیص یخت است ولی چنانچه تمایل دارید شکایت رابطه نامشروع ارایه کنید تا قاضی دستور پرینت پیامک را بدهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مستندات قوی برای به نتیجه رسیدن شکایت رابطه نامشروع داشته باشید دادگاهها غالبا صرف ارتباط مجازی را رابطه نامشروع اعلام نمی نمایند.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت شکایت رابطه نامشروع و ارجاع به پزشک قانونی صرفا ظرف 21 روز گذشته معلوم میشود که ایا رابطه جنسی داشته اند یا خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید رابطه نامشروع شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما ادله و مستندات محکم داشته باشید می توانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید که در نهایت در صورت اثبات ، به مجازات شلاق محکوم خواهند شد ولی اینکه همسر شما با دیگری رابطه جنسی داشته است قابل احراز و
تشخیص نخواهد بود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
از طریق پرینت خط ایشون امکان‌پذیر است آن هم نیاز به دستور قضایی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف این الفاظ رکیک مستهجن میتواند از مصادیق رابطه نا مشروع تلقی گردد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

هیچ رابطه ای وجود نداشته و قطعا حرف همسرتان درست است. به هیچ نحوی هم قابلیت اثبات ندارد. ذهن خود را درگیر نکنید و به زندگیتان ادامه دهید و سعی کنید بیشتر به همسرتان توجهی که نیاز دارد را بدهید