مشاوره حقوقی رایگان - حکم رفتن و ترک خانواده توسط مرد

میخوام درخواست طلب مهریه و نفقه از شوهرم که من و سه فرزندم رو ترک کرده و در سالهای متوالی که با ما زندگی میکرد خرج مارو نمیداد ، کنم .لطفا منو راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه را از طریق دفترخانه منعقد کننده عقد ونفقه دادخواست حقوقی از طریق دفتر خدمات قضایی ویا شکایت ترک انفاق مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص مهریه از دفترخانه ای که در آن اقدام به نکاح نموده اید معرفی نامه برای اجرائیه ثبت اخذ نمایید
و برای نفقه دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید نفقه گذشته خود را مطالبه کنید و باید دلیل کافی برای ادعای خود در زمانی که زیر یک سقف زندگی می کردید داشته باشید در غیر این صورت نفقه گذشته را قاضی نمی پذیرد.
نفقه گذشته فرزندان به هیچ عنوان قابل مطالبه نیست ولی نفقه خال و آینده فرزندان قابل مطالبه است که طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان نفقه تعیین می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای مهریه از دفتر ازدواج و برای نفقه از دفتر خدمات اقدام کنید