مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق سوخت

با سلام راننده بنده میره جایی بار بزنه صاحب بار بهش میگه بار روغن سوختس و داخل بشکه ،در صورتی که گازوئیل بوده و راننده فریب خورده الان گرفتنش و زندانه باید چکار کنه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات عدم اطلاع از این امر توسط راننده و مالک خودرو مورد مذبور قابلیت دفاع دارد
ترجیحا در صورت تمکن اقدام به اخذ وکیل نموده و یا لایحه تخصصی که توسط یک وکیل تنظیم شده است را به شعبه مربوطه ارائه فرمائید
در صورت تمایل به همکاری و گفت و گوی متقابل با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم به شما ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام راننده باید ادعای خود را اثبات نمایید در غیر این صورت کامیون ضبط خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که دستور توقیف خودرو را داده موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید در شعبه حاضر و پرونده ایشان را مطالعه کنیم در غیر این صورت در حبس خواهند ماند