مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت عرصه ملک اشتراکی

باسلام من یک واحد درساختمان 4طبقه هرطبقه 2 واحدخریداری کردم باتوجه به اینکه مالک قبلی ساختمان که به مشارکت داده ساکن همان ساختمان است وادعای مالکیت برعرصه وبه اصطلاح عامیانه ارباب بودن دارد سوال من اینست که آیا ادعای وی قانونی است یاخیر؟ودرضمن بفرض محال اگرساختمان به هر علتی تخریب شود وفقط عرصه باقی بماندآیاحق مالکیت من کلا ازبین خواهدرفت؟

پاسخ ها :

ادعای مالکیت عرصه آپارتمان مالکیت اعیانی ملک عرصه و اعیان ملک مشاع عرصه ملک ملک