مشاوره حقوقی رایگان - ملک اوقافی

سلام وقت بخیر
من سال 1375یه مغازه از یه شخص حقیقی بصورت قولنامه ای به مبلع 2میلیون تومن خریداری کردم و همون سال به اوقاف مراجعه کردم و بابت انتقال مبلغ 200هزار تومن بابت پذیره انتقال از من گرفتم (و از نظر خودم اعیانی این مغازه رو خریداری کردم) به صورت رسمی اجاره نامه و مدارک رو به نام خودم کردن،
بعد از 13سال (سال1388) مبلغ اجاره رو از سالی حدود 120هزار تومن به سالی 1300/000تومن افزایش دادن بعد از اون من وکیل گرفتم و تونست مبلغ اجاره رو به مبلغ 380/000تومن بابت یک سال کاهش بده و از طریق دادگاه اداره اوقاف رو محکوم به تنطیم قرارداد 3ساله (از سال 95تا98) در دفتر اسناد رسمی کنه .
بعد از اون اوقاف از طریق دادگاه درخواست تعدیل اجاره بها رو کرده و الان ما محکوم شدیم به پرداخت اختلاف اجاره بهای 3سال گذشته
و مبلغ ماهیانه 500هزار تومن اجاره و ظاهرا خرید عرصه من رو قبول ندارن
حالا خواستم بدونم با مدارکی که من دارم مالک اعیانی محسوب میشم یا نه ؟
اگه مالک اعیانی هستم میتونم درخواست سند بدم؟
و مبلغ اجاره ای که من باید پرداختم به نسبت قوانین اوقاف عادلانه هست یا خیر ؟
مشخصات مغازه 3متر عرض و 0/5طول (نیم متر)

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز اینکه ابتدا رای صادر گردیده و مجدد نسبت به همان رای صادره دادنامه صادر گردیده که شما محکوم به پرداخت مازاد مبلغ پرداختی میباشید آیا قطعی شده یا خیر؟
و اینکه فرمودید اجاره نامه ای بصورت رسمی تنظیم نموده اید منظورتان در دفتر خانه است؟
البته اداره اوقاف این حق و توانایی را دارد که خیلی کمتر از این مبلغ را نیز به عنوان اجاره تعیین نماید از آنجاییکه این موضوع تخصصی است بهتر است با همکاری و انتخاب وکیل متخصص انجام دهید و قطعا نتیجه خواهید گرفت