مشاوره حقوقی رایگان - 5 درصد جانبازی

با سلام وخسته نباشید چرا پرونده جانبازی را قبول نمی‌کنند آیا در آینده قبول خواهند کرد ؟تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به اینکه منابع برای پرداخت حقوق کافی نیست � این بهانه از گرفتن و تشکیل پرونده جدید خودداری می‌کنند ولیکن شما اصرار کنید و پیگیری نمایید قطعاً قبول خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چه کسی قبول نمی‌کند باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد
سوال ابهام دارد وگرنه پاسخ درخوری تقدیم میشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد جانبازان مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر احتمال هر قانونی وجود دارد ایشالله قوانینی مصوب شود که به نفع جانبازان عزیز باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال نامفهوم است . بهتر است به بنیاد مربوط مراجعه نمایید.

یک وکیل :

سلام از اداره بنیاد شهید پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ، از طریق بنیاد جانبازان امور مربوطه را پیگیری نمایید