مشاوره حقوقی رایگان - دختر 16ساله غیر باکره می‌تونه بدونه اجازه پدر ازدواج کند

سلام دختر 16ساله ک تا باحال ازدواج نکردم میتونم با پسری ک عاشقشم بدون اذن پدرم ازدواج کنم

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
چنانچه دوشیزه باشید اذن پدر نیاز است در غیر اینصورت با ازاله بکارت به هرشکل اذن پدر ساقط میگردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای نکاح نیازمند اذن پدرتان هستید مگر اینکه عنوان نمایید غیر باکره هستید که در این صورت هم معمولا دفاتر ازدواج از ثبت نکاح شما خودداری می کنند
بهتر است رضایت پدرتان را جلب نمایید