مشاوره حقوقی رایگان - باکره نبودن و ازدواج بدون اذن پدر

با سلام من دختر 36 ساله هستم باکره نیستم و با با اقای 4 ساله ارتباط دارم ولی ایشون 5 ساله که با خانمش زندگی نمیکنه متارکه کردن ولی طلاق نگرفتن به خاطر شرایط مهریه و اینکه نامه ازدواج مجدد دارن از دادگاه ... و اینکه من 6 ماه باهاشون زندگی کردم در ترکیه صیغه شدیم خانواده شدیدا مخالف هستن یعنی پدرم و برادرم و مارو از هم جدا کردن و مدارک منو شناسنامه پاسپورت گرفتن که ازدواج نکنیم و کلان حتی اجازه بیرون از خانه رو ازم گرفتن من الان چکار باید بکنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر باکره نیستید اذن ولی جهت ازدواج ساقط خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل باکره نبودن برای ازدواج نیازی به اذن پدر ندارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیر هستید هر کاری بخواهید میتونید انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت باکره نبودن نیاز به اذن پدر نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه سن شما و با توجه به اینکه باکره نیستید میتوانید مستقلا تصمیم بگیرید..

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که باکره نیستید نیازی به اجازه پدر ندارید.به دفترازدواج وطلاق مراجعه وازدواج نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با گرفتن نامه از پزشک مبنی بر دوشیزه نبودن ، و ارائه آن به دفترخانه ، دیگر اذن پدر
برای ازدواج ، لازم نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به دوشیزه نبودن می توانید بدون اذن پدر ازدواج نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام با اخذنامه از پزشک مبنی بر دوشیزه نبودن ، و ارائه آن به دفترخانه ، دیگرلزومی برای اذن پدروجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای مدارک خود یا با اظهارنامه آنها را مطالبه کنید یا اعلام مفقودی و اخذ المثنی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
در فرض مطروحه شما كبيره و نيازمند اذن نمي باشيد
اصولا فقهای امامیه در این زمینه پنج رأی دارند که عبارت است از: استمرار ولایت برای پدر و جد پدری، استقلال باکره رشیده در نکاح، تشریک ولایت میان دختر و ولی، ثبوت ولایت دائم در عقد نکاح دائم و سقوط آن در نکاح منقطع و سقوط ولایت در نکاح دائم و ثبوت آن در نکاح منقطع. اما در نظام حقوقی ج ا . ایران اذن پدر، شرط تنفیذ عقد نکاح می باشد و بنابراین تنها اگر پدر یا جد پدری نکاح یاد شده را تنفیذ کنند، ازدواج صحیح است.