مشاوره حقوقی رایگان - اکانت اینستاگرام

سلام من با اقایی در ارتباط بودم یک پیج اینستاگرام زدیم برای ارتباط اون پیج رو با شماره ای ک به اسم همین اقا بود درست کردم الان زنش شکایت کرده ایا میتونه ثابت کنه ک اون پیج دست من بوده؟ مثلا میشه پلیس فتا بفهمه ک اون پیج تو گوشی من نصب بوده؟ اگه دیلیت اکانت کنم هم پلیس فتا میتونه حساب پاک شده اینستاگرام رو چک کنه؟ البته یه چیز دیگه هم هست اینکه اون خانم چتامونو داره توی چت به خیلی چیزا اشاره شده قاضی میتونه از همونا بفهمه من بودم پشت اکانت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت را حذف کنید به نظر قابل پیگیری نیست و موضوع قابل اثبات نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در نظام حقوقی ما هرکس امکان شکایت از دیگری را دارد ولی تبعاتی دارد اگر منظور شما شکایت روابط نامشروع است نیازمند اثبات است و صرف دادن پیام های عاطفی و کاری و زنگ زدن حتی قدم زدن در خیابان و پارک رابطه نامشروع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل اثبات است و پلیس فتا می تواند بررسی کند که این اکانت بر روی گوشی شما نصب بوده است یا خود این آقا