مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

با سلام
میخام از یک قاضی شکایت کنم چون اصلا به دفاعیاتم و مدارکم توجه نمیکنه شکایت نفقه ام به طرفیت شوهرم از شورا رد شد تجدید نظر خواهی کردم ولی متاسفانه اصلا قاضی به دفاعیاتم توجه نکرد رای صادر کرده اونم اشتباه اصلا پرونده رو نخونده ببینه جریان چیه در متن رای نوشته در مورد تجدید نظر خواهی خانم ....به طرفیت اقای... در دادنامه شماره .... که در ان تجدید نظر خواه محکوم به پرداخت نفقه اینده فرزند شده است لذا با توجه ....رای بدوی را تایید مینمایم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج به پرداخت نفقه آینده فرزند محکوم شده است
و امکان شکایت از قاضی وجود نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه شکایت انتظامی از قاضی می بایست با ادله و مدارک به دادسرای انتظامی قضات تقدیم شود .