مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام بنده در جلسه اول دادگاه حضور نداشتم و بلافاصله بعد از جلسه اول حکم صادر شده قاضی شامل متن : که بنده در دادگاه حضور داشته ام و اقرار نموده ام00000 روز بعد که به دادگاه مراجعه نکردم و صورتجلسه را درخواست کردم قاضی سریعا حکم را اصلاحیه داد که اشتباه قلمی بوده ولی حکم همان حکم است ! میخواهم بدانم ایا میتوانم علیه قاضی شکایتی مطرح کنم؟ قاضی در دادگاه های قبلی هم یک طرفه با شکایات بنده برخورد کرده و رای های بی دلیل بر علیه من صادر کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی دارید می توانید دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلیل موجه داسته باشید و به دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اعتراض به رای و دادسرای انتظامی اگر ادلهدارید بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم ، قاضی نمیتواند از لحاظ ماهوی در رای تغییری را انجام بدهد
و شما میتوانید در دادسرا انتظامی قضات اقامه دعوا
نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قاضی تخلفی داشته می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل محکمی دارید در داسرای انتظامی قضات شکایت کنید