مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از قاضی بابت صدور رای و اجرا نکردن به ان

با سلام. اینجانب پدرم از شخصی بابت حساب کتاب طلب داره شکایت کرد و شخص مخاطب یه برگه که حساب ها مبالغ انقدر هست امضا گرفته ولی داخلش نوشته حساب ها انجام شد و هیچ یک طلب نداریم به دادگاه مراجعه کردیم ایشون برگه را هم نشان داد پدرم گفت من قبول ندارم و به من نگفتن چون مشکل چشم دارند و کم بینا هستند قاضی صدور کارشناس از طرف ما کرد و ما پرداخت کردیم بعد برای کارشناسی یا نمیومد یا امضا نمیکرد و همینا برا قاضی فرستادند ولی بعد قاضی دادگاه بعدی گفتند اون برگه قبوله. که ما گفتیم اگه اون قبوله اول دادگاه داد و ما قبول نکردیم شما درخواست کارشناس دادید حالا حرف کارشناس را گوش نمیدهید و چرا درخواست کارشناس دادید که ما هزینه بدیم دلیلش چیست و الان حدود3ماهه جوابی دادگاه نفرستاده و نداده مرسی راهنمایی کنید. متشکرم از شما بزرگوار

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

برای شکایت از قاضی چناچنچه تخلف محرز باشد (نه صرف اینکه حکم به ضرر شما صادر شود) میتوانید از طریق دادسرای انتظامی قضات اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف شبهه نمیتوانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق دادسرای انتظامی قضات اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رای دادگاه صادر و ابلاغ
خواهد شد
و اگر رای به ضرر شما صادر شده بود میتوانید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق تجدیدنظرخواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه تقاضای تسریع در رسیدگی کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک شما نیاز‌به بررسی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با کارشناس تماس بگیرید و درخواست تسریع در امر کارشناسی کنید کارشناسان معمولا خیلی دیر جواب را به دادگاه ارسال می کنند