مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیم کارت سرقت شده

سلام، بنده مدتی پیش تلفن همراهم رو دزدیدن درصورتی ک سیم کارت و برنامه های اجتماعی داخل گوشی بود، الان خط خاموشه و اون شخصی ک گوشی رو دزدیده داخل برنامهای اجتماعی من فعالیت و بازدید داره، چگونه و به کجا جهت شکایت در این مورد باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.
اگر گوشی روشن باشه می توانید پیدا کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت و از طریق فتا پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سیم کارت را بسوزانید و به دادسرا شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و اعلام سرقت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق اپراتور مربوطه اقدام به سوزاندن سیم کارت کنید. سپس از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست فوراً سیم کارت خود را بسوزانید و برنامه های خود را در گوشه دیگری وارد کنید زمان میتوانید از طریق پلیس محترم فتا موضوع را پیگیری نمایید