مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه

باسلام
شوهرمن چک برگشتی داشته والان حدود سه ساله حسابش مسدوده ویارانه به حسابش واریز میشود ولی نمتوانیم برداشت کنیم الان واقعا برای کرایه خونه وخرج روزانه احتیاج به این یارانه دارم در حالیکه با شوهرم هم جدا زندگی میکنم ولی طلاق نگرفتم ایا میشود حساب یارانه من فرزندانم جدا شود وازاد گردد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح کنید تصمیم با مرجع محترم قضایی می باشد

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

بله اول باید دادخواست نفقه به دادگاه بدهید و از دادگاه نامه بگیرید بعد از طریق فرمانداری اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقف داده پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . برای تفکیک یارانه ها از طریق فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اقدام نمایید
طی لایحه تخصصی به شعبه اقدام به رفع مسدودی نسبت به سهم خود نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به معرفی حساب جدید بابت یارانه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق فرمانداری پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله طیق شرایطی امکان جداسازی وجود دارد از طریق سایت مربوطه اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به سازمان هدفمندی یارانه ها درخواست خود را مطرح نمایید و با اثبات بد سرپرست بودن ، یارانه شما جدا خواهد شد