مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

سلام وقت بخیر، آیا "کارگرانی که در بدو استخدام بدون قرارداد هستند و کارشان طبیعت مستمر دارد کارگر دائم آن مجموعه محسوب می شوند" یا این جمله فقط در حد حرف است و مبنای قانونی و عملی ندارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونا دایمی محسوب می شوند و اگر کارفرما اخراج کند کارگر میتواند دادخواست برگشت به کار بدهد به شرطی که کارگر زرنگ باشد و مدارکی دال بر کارگر بودن خودش مهیا کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دائم و مستمر محسوب خواهد شد...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کارگران معمولا به صورت قراردادی هستند