مشاوره حقوقی رایگان - نفقه همسر ناشزه

با سلام خدمت حضار گرامی
خانوم بنده 2سال پیش منزل مشترک را بدون دلیل ترک نموده و بنده تازمانی که حکم عدم تمکین ایشان را گرفتم ماهی 550تومن نفقه ایشان را پرداخت کردم و ایشان ناظر به برگشت نبود و حکم ناشزه همسرم صادر شد تا تقریبا سه ماهه پیش ایشان یک اظهار نامه برای بنده فرستاده بود که ناظر به برگشت است ولی چون من مطمعن بودم که فقط برای شکستن حکم ناشزه این کار رو کرده پاسخی ندادم امروز برای بنده حکم اجراییه پرداخت نفقه جاریه و معوقه به مبلغ 5 میلیون اومده در صورتی که ایشان ناشزه بوده آیا میشود بدون اطلاع به بنده اجراییه صادر بشه و سه روز به بنده فرصت داده شده پرداخت کنم تورو خدا راهنمایی کنید ممنون میشم فرصتی ندارم بازم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام .در صورت اعلام آمادگی ایشان جهت تمکین بایستی مقدمات تمکین را فراهم نموده و نفقه را پرداخت بفرمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از تاریخ ارسال اظهارنامه برای شما باید نفقه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله به اجرای احکام مراجعه نمایید و مستندات خود را ارائه نمایید