مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام ،بنده تعدادی از چکهام برگشت خورد سال 96 که تعدادی رو تسویه کردم و چکهامو پس گرفتم اما رفع سو نکردم (به مبلغ تقریبی 25میلیون تومان)و 3تا از چکهامو که برگشت خورده بودن(به مبلغ 10میلیون تومان) رو نفهمیدم دست کیه اونا هم شکایت نکردن، رفتم بانک گفتن سایت چکهای مرور زمان بسته شده.الان تکلیفم چی میشه چون کل حسابام مخصوصا یارانه ام قابل برداشت نیست؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سامانه صیاد نسبت به رفع مسدودیت اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای رفع مسدودی حساب یارانه به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به مرجعی که حساب شما را مسدود کرده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید.