مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری

پدرم از پدرشون وکالت تام محضری دارند کارگاهی که احداث شده متعلق به خودشان است، پدربزرگم در قید حیات نیستند.
و الان سند کارگاه به نام پدرم نیست ، آیا جهت فروش باید سند به نام خودشون داشته باشند؟ تا ملک به فروش برسد ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر صرفا وکالتنامه بوده است و بیع نامه وجود نداشته باشد با فوت یکی از طرفین وکالتنامه منفسخ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس نسبت به آن از طریق وراثت اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما بستگی به آن دارد که آیا کارگاه سند رسمی دارد یا خیر مدارک دیگر نیز باید مورد توجه قرار گیرد ای مثل قبض آب و برق و گاز و همچنین این پروانه ای که از پروانه اداره دارایی عوارض نوسازی شهرداری همه موارد می بایست بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی مسلمه اگر بنام پدر بزرگ هست باید تقسیم شود بین وراث

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تا زمانی که سند به نام پدرتان نباشد امکان فروش ملک وجود ندارد.
توجه داشته باشید که با فوت پدربزرگ تون وکالت‌نامه منفسخ شده است و اعتباری ندارد.
اگر پدربزرگ تون با وکالت‌نامه قرارداد عادی تنظیم کرده باشد امکان فروش وجود دارد