مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری به بنده دادن درقبال وکالت یک تعهد نامه دستی از من گرفتن حال پروانه نانوایی ابطال کند

سلام. وارثان امدم محضر وکالت محضری به بنده دادن در قبال وکالت یک تعهد نامه دستی از من گرفتن من پیگیر در امور نانوایی باشم و هر موقع خواستن پروانه نانوایی به اسم بنده است ابطال کند ایا با تعهد دستی دادم پروانه نانوایی به اسم من است ابطال می شود من خودم یکی از وارثین هستم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی دارد به نوع وکالتنامه و نوع پروانه و اینکه خواسته آنها چیه و چه دلیلی دارند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نوع وکالتنامه و نوع پروانه بستگی داره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع نیازمند بررسی است و اسناد عادی نیز قابلیت استناد دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازبه بررسی مدارک دارد