مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری درخصوص فروش موتورسیکلت صفر

باسلام .من سال 1400 یک موتورسیکلت صفرخریداری کرده ام ازیک بنگاه معاملاتی به عنوان رنگ مشکی پس از آمدن مدارک موتور کارت سبزوکارت موتور معلوم شده که رنگ موتورآبی بوده وفرشنده ادعا می‌کند که شرکت اشتباه کرده است و من رو سر می‌گرداند میخواستم بدونم من باید چکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید من رو

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما می‌توانید تحت عنوان خسارت علیه ایشان دادخواست مطرح نمایید در صورتی که رنگ موتور به عنوان شرط صفت خط بین شما و طرف مقابل مورد توافق قرار گرفته باشد حق فسخ قرارداد نیز خواهید داشت ولیکن در صورت فسخ قرارداد شما متضرر خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به اتحادیه مراجعه نمایید و از طریق اتحادیه مربوطه و تعزیرات مشکل خود را حل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطلقا جرم کلاهبرداری نیست و شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کلاهبرداری نیست ،
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دوستانه پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوی کنید.