مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن موتور سیکلت صفر

سلام من یک موتور صفر خرید کردم و در 600 کیلومتر اول گیربکس موتور خرد شده به نمایندگی موتور ساز مراجعه کردم و عنوان کردن که موتور صفر باید تعمیر شود و قطعه عوض شود برای تعمیر هم باید کل انجین خورد بشود و این کار باعث افت قیمت میشه این مشکل رو به شرکت اعلام کردم که یا افت قیمت پرداخت بشود یا انجین کلا عوض بشود ولی شرکت سازنده عنوان کرد که بروید شکایت کنید ما فقط تعمیر میکنیم میخواستم بدونم که میشه از شرکت شکایت کرد برای افت قیمت یا تعویض کلی موتور و به نتیجه رسید یا نه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر موتورسیکلت در مدت گارانتی بوده است و شما شرایط گارانتی را رعایت کرده باشید یا اینکه عیب حادث شده از نحوه استفاده شما نبوده باشد شما می‌توانید اقدام به شکایت نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که گارانتی بوده است می‌توانید به گارانتی مراجعه کنید اگر خود باعث خسارت شده باشید چیزی متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر معیوب باشد می توانید شکایت کنید