مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و تخریب

بنده چندروز پیش به خونه یه نفر رفتم واسه خرید فرش دست دوم موقعی که داشتم فرش رو متر میکردم کاپشن خودم رو دراوردم و روی مبل گذاشتم وقتی بعده نیم ساعت کارم تموم شد موقعی که میخواستم کاپشن خودم روبردارم بپوشم متوجه شدم که سویچ های ماشینم توجیب کاپشنم نیست رفتم جایی که ماشین رو پارک کرده بودم متوجه شدم ماشینم به سرقت رفته با110تماس گرفتم و گزارش سرقت دادم بعده نیم ساعت مامورین 110 بالنده تماس گرفتن که ماشینت رو کسایی که سرقت کردن جلوی کلانتری با جدول و تیربرق برخورد کردن وخسارت جانی ومالی شدیدی به جاگذاشتن. بنده وقتی رفتم پیش ماشین متوجه شدم پسرهمون صاحب خونه که من رفته بودم فرش اونا رو بخرم از جیب کاپشنم برداشته الان خسارت شدیدی به ماشین بنده تحمیل شده آیا میتونم حقم رو ازشون بگیرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
ابتدا باید طرح شکایت نمایید.
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید
دعوا تخصصی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سارقین باید جبران خسارت کنند اگر پیدا شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بلافاصله شکایت سرقت را مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می توانید ابتدا یک گزارش سرقت خودرو در همان تاریخ ثبت کنید و علیه آن شخص شکایت کنید

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

بله شکایت سرقت و دادخواست مطالبه خسارت بدین

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بله میتوانید اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما
شکایت سرقت و ضرروزیان ناشی از جرم برعلیه سارق

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، ترجیحا یا وکیل بگیرید یا با وکیل قبل از انجام امور مشورت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام شکایت کیفری سرقت علیه ایشان می توانید بکنید به اضافه جبران ضرر و زیان وارده به ماشین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم شکایت سرقت را مطرح نمایید