مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای نفقه

آیا به خاطر همجنس‌ گرایی همسر میشه تقاضای نفقه و مهریه کرد و به پرداخت آن مجبور بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شما زوجه هستید یا زوج؟
هریک احکام خاص خود را دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مشخص کنید مگر همجنس می تواند با هم ازدواج کند؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما به شرط داشتن مدرک یا گواهی پزشکی قانونی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همسر شما در هر صورت مکلف به پرداخت نفقه و مهریه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نفقه و مهریه حق زن است و هر لحظه قابل پرداخت است و

مصطفی فقیه عبدالهی

مصطفی فقیه عبدالهی :

نفقه و مهریه نیاز به استناد به این موضوع ندارد اما شما با اثبات این مطلب می تونید از دادگاه تقاضای طلاق کنید
و اگر اثبات این امر با ادله ممکن نبود تحت عنوان عسر و حرج و سو اخلاق اقدام کنید و به عنوان اماره شواهد و قراین موجود را شخصا به قاضی بیان کنید تا با علم قاضی حکم طلاق صادر شود

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام مطالبه مهریه و نفقه ارتباطی به همجنس گرایی زوج نداره در هرحال میتوانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطالبه مهریه هیچ شرطی ندارد مطالبه نفقه مشروط به عدم پرداخت نفقه و ملزومات زندگی است .
ولی با اثبات همجنس گرایی همسرتان می توانید طلاق را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه اگر پرداخت نشه زن می تواند مطالبه کند
و همجنس گرایایی تاثیری ندارد
مهریه نیز در هر صورت قابل مطالبه است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
پرداخت نفقه تکلیف مرد بوده و در هر صورت موظف به پرداخت آن میباشد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

زوجه می تواند مهریه و در صورت تمکین، نفقه خود را مطالبه کند.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این مورد ارتباطی به مهریه و نفقه ندارد می توانید مهریه و نفقه را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مهریه در هر حالتی بر ذمه زوج میباشد و باید پرداخت نماید

و نفقه هم اگر قبلا نشور زوجه ، صادر نشده باشد زوج باید پرداخت نماید

و زوجه باید در اجرای ثبت ، درخواست اجرای مهریه را مطرح نماید و درخواست استعلام سه گانه
و توقیف اموال زوج را نماید

و زوجه باید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه در مقابل تمکین است و مهریه عنداامطالبه است و به محض وقوع عقد زوجه میتواند مطالبه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مطالبه نفقه کافیست که اثبات کنید تمکین میکنید و برای مطالبه مهریه نیاز به اثبات چیزی نیست و به هر حال بر اساس آنچهدر عقد نامه هست قابل مطالبه می‌باشد و جز حقوق خانم اسا

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله نفقه و مهریه ربطی به این موضوع ندارد و حق زوجه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت میتوان تقاضای نفقه و مهریه کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مطالبه قانونی نفقه و مهریه در هر صورت حق شماست و برای اقدام به آن نیازی به اثبات اینکه همسر شما چه مشکلی دارد نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زوجه در هر حال میتواند مطالبه نفقه و مهریه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه و مهریه ارتباطی با همجنس گرایی ندارد و قابل مطالبه است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
عدم پرداخت نفقه در صورتی که نشوز اثبات شده زوجه مانع پرداخت نباشه فرقینمیکند دلیل چ باشد و میتوانید نفقه خود را بخاهید و مهریه را نیز در هر صورو میتوانید اجرا بگذارید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،مهریه درهرشرایطی تعلق میگیرد،نفقه هم درصورت تمکین تعلق میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت نفقه و مهریه حق زوجه است و میتواند درخواست کند

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

در همه حال میتوانید تقاضای مطالبه مهریه کنید و نفقه هم در صورت تمکین تعلق میگیره

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام زن در هر شرایطی می تواند تقاضای مهریه ونفقه کند وربطی به همجنس گرایی ندارد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تماس بفرماييد
سوال مبهم است
همجنس گرايي نفقه در قوانين موجود و حاكم ندارد و رابطه جنسي داشتن با همجنس جرم انگاري شده است و بالتبع نفقه اي هم ندارد و مهريه هم ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، هم اینکه می توانید به این سبب از ایشان جدا شوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام حتی بدون وجود همجنسگرایی همسر نیز می توان تقاضای نفقه و مهریه کرد و این حق زوجه است و ارتباطی به همجنسگرایی زوج ندارد