مشاوره حقوقی رایگان - میزان ضرر و زیان

با سلام. من از یک نفر 300 م طلب دارم طی شکایتی که کردم طرف مجرم شناخته شد و حکم قطعی صادر شد که به من در تاریخ 1401.10.01 پول من رو نقدا بده (اعسار هم از ایشان طبق ماجراهایی سلب شد و در حکم قطعی نیز ذکر شده است) در حال حاضر من حکم جلبش رو گرفتم و فعلا نتونستم پیداش کنم حالا سوال من اینه که از تاریخی که قرار بود پولم رو بده تا زمانی که موفق بشه پولم رو جور کنه بده حالا چه من زندانیش کنم و چه آزاد باشه.آیا برای روزهایی که تاخیر در پرداخت قرض من داره آیا به من دیرکرد تعلق می گیره؟چکار کنم خسارت دیرکرد و ضرر زیانی که باعث تورم داشتم رو از اون بگیرم. ممنون از لطف همه دوستان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر در شکایت خود خسارت تاخیر تاییدیه لحاظ کرده باشید به شما تعلق میگیرد و الا می بایستی دادخواست جداگانه اقدام نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم قابل محاسبه میباشد و شما میتوانید این مبلغ رو از محکوم علیه دریافت کنید در ضمن درخواست مسدود شدن کارت ملی و ممنوع الخروجی رو هم تقاضا نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی تعلق میگیرد البته نیاز به لطلاع از جزییات بیشتری دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم قابل محاسبه میباشد میتوانید از دادگاه مطالبه کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورتی که خسارت تأخیر نیز مورد حکم قرار گرفته باشد می توانید آن را تا زمان اجرای حکم از طریق واحد اجرای احکام پس از وصول از محکوم علیه دریافت نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه در داد خواست خویش درخواست مطالبه خسارت تاخیر نادیه تا روز اجرای حکم را کرده باشید به شما تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حکم صادره قطعی شده است خسارت تاخیر تادیه آمده باشد و شما در دادخواست اولیه آن را تقاضا کرده باشیم و بر اساس آن اجرایی ساده شده باشد می توانید تمامی خسارات تاخیر تادیه را لغایت اجرای حکم درخواست کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت خسارت تاخیر در تادیه جداگانه باید دادخواست مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله محکوم علیه باید اصل مبلغ
و خسارت تأخیر تادیه را پرداخت نماید

و اگر در حکم قطعی حکم به خسارت تأخیر تادیه صادر نشده باشد شما باید دادخواست مطالبه خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمان اجرا خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت درخواست شما در شکایت بله تعلق میگیرد.والا می بایست جداگانه اقدام نمایید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق دادخواست اگر خسارت تاخیر را مطالبه کرده ا باشید می توانید در غیر این صورت باید مجددا دادخواست بدهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر در دادخواست اولیه و حکم صادره خسارت تاخیر تادیه وجود داشته باشد تا زمان پرداخت محاسبه خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که حکم اعسار صادر نشده خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام .و احترام ؛؛؛

در زمان ثبت دادخواست مطالبه ؛ خسارت تأخیر و تأدیه را هم مطالبه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه در داد خواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه تا روز اجرای حکم را کرده باشید به شما تعلق میگیرد در غیر این صورت دادخواست مجزا دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خسارت تاخیر تادیه تا زمان قبولی اعسار است اگر قبول شده باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

خسارات تاخیر تادیه درصورت درخواست شما از تاریخ مطالبه طلب تعلق میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست تا روز اجرای حکم و پرداخت محکوم به محاسبه می گردد که متاسفانه در صورتی که محکوم درخواست اعسار بدهد تماما کنسل می شود و دیگر خسارت تاخیر تادیه ای تعلق نمی گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه می شود

یک وکیل :

سلام خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم قابل محاسبه می باشد ...

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به این دارد که شما خسارت تاخیر را در دادخواست تقاضا کرده آید یا خیر و در متن رای دادگاه به چه صورت حکم داده شده باشد