مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن جانبازی بعد از فوت رزمنده

سلام همسرم 14ماه و 23روز از خدمت سربازی رو در سوسنگرد بوده
و در سال 91 بخاطر ناراحتی اعصاب و روان که از همان سالهای اول بعد از خدمت داشته و مدام قرص اعصاب مصرف میکرد ...و بامصرف داروی اعصاب فوت کرد و به زندگی سخت خودش خاتمه داد . مدارکی دارم که تحت نظر پزشک اعصاب و روان بوده و زندگی سختی حتی چند مرحله اقدام به طلاق و طلاق و رجوع... همیشه منتظر بود یکی از مسیولین برای دادن حق و حقوقش به درب منزل خواهند امد ویا با طلاق من کمک بزرگی به من خواهد کرد هرچند من با صبوری، عاشقانه دوستش داشتم ولی همسرم فکر میکرد من به اجبار با او زندگی میکنم چون دوستم داشت طلاق را رهایی من میدانست ....... ایا الان میتونم اقدام کنم برای اثبات جانبازی همسرم تا فرزندانم از حق مسلم خودشون محروم نشن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی سخته هم کقت زیادی باید صرف کنید و هم و هزینه زیادی و به صرف حضور در منطقه جانبازی تعلق نمی گیرد اما اگر حقوقی ندارید میتوانید برای دریافت مستمری به ایثارگران لشکری که خدمت کرده مراجعه کنید خدا بیامرزد همرزم من را

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام فوراً به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید و شکایت کنید تا حساب ها تولید شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مراجعه نمایید
و برای پیدا کردن پرونده ایشان ، باید به یگان محل اعزام و یگان محل خدمت ایشان مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بنیاد جانبازان با مدارک و مستندات پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا له بنیاد شهید مراجعه کنید تا نامه جهت استعلام از مراجع صالح در اختبار شما قرار دهند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق بنیاد شهید پیگیری کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع ارزش پیگیری را دارد. از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیر آن شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره امور ایثارگرانی که رزمنده در آن پرونده داشته اند پیگیری نمایید

یک وکیل :

سلام از اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به بنیاد جانبازان مراجعه کنید