مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام وقت بخیر
من 6 ماه پیش به دکتر مراجعه کردم که یه دندون بکشم بعد از کشیدن دندان بعد چند ساعت فهمیدم که دندونی که قبلا پر شده خالی شده رفتم پیشش و دوباره پر کرد ولی روز بعددوباره موادش خالی شد. بعد از اون درد دندون امونم رو بریده بود بعد یه هفته رفتم عکس گرفتم گفتن ریشه جا مونده دوباره رفتم پیش همون دکتر دوباره جراحی کرد باز که برگشتم خونه تا یه هفته درد داشتم دوباره رفتم عکس گرفتم گفتن باز همون ریشه هستش اینکار تا 4 بار جراحی ادامه داشته تا در انتها به یه دکتر فوق تخصص مراجعه کردم و درش آورد. حالا که شکایت کردم رای نظام پزشکی میگه 50 درصد دکتر مقصره و 50 درصد پوسیدگی دندان و حرفی از دندونی که قبلا پر کرده چیزی نگفتن.
آیا واقعا دکتر تو این وضعیت که 4 بار یه دندون رو جراحی کرده 50درصد مقصره ؟
و اگر مقصر هست با استناد به چی؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با همین قصور میتونید شکایت کیفری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با دلایل ‌ و دفاعیه قوی به رای اعتراض بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اعتراض کنید ، اظهارنظر در خصوص اینکه به چیزی می توانید استناد کنید نیازمند برسی اوراق مربوطه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به اسناد و مدارک مربوطه دارد