مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

سلام.بنده برج2 دنده عقب با ون باعابر پیاده با سرعت کم تصادف کردم وایشان گفتند چیزیم نشده برج10 من فهمیدم ازمن شکایت کردند.من گواهینامه پایه 2دارم ولی مجوز ون را ندارم.ایا بیمه خسارتش را میده ؟وایشان میگوید هزینه وکیل دادم ایا من هم باید خسارت از جیب بدهم؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه را بیمه می دهد ولی خسارات دادرسی را باید خودتان پرداخت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در صورت محکومیت قطعی شما هزینه حق الوکاله طبق حداقل تعرفه و هزینه دادرسی قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت محکومیت ، تمام خسارات جانبی از جمله حق الوکاله وکیل بر عهده محکوم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیمه پرداخت و نهایتا از مقصر دریافت میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خسارت توسط بیمه قابل دریافت است

اما حق الوکاله نگران نباشید تا میزان تعرفه است یعنی اگر شخص یک میلیارد پول وکیل بدهند آن یک میلیارد را دادگاه از شما نمیگیرد مبلغ ناچیز است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید گواهی نامه متناسب با وسیله باشد و بله بیمه می پردازد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رانندگی با ون مجوز خاصی لازم ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در صورتی که راننده مسبب حادثه ، فاقد گواهینامه باشد یا گواهینامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد بیمه گر باید خسارت را پرداخت نماید ولی بعد از پرداخت ، بیمه گر میتواند برای دریافت مبلغ پرداخت شده ،
به راننده مسبب حادثه مراجعه نماید

و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را هم طبق تعرفه باید پرداخت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حق الوکاله وکیل و خسارت دادرسی را شما باید از جیب بدهید ،
بیمه صرفا دیه را می پردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری هزینه وکیل باید تأدیه گردد.
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است به صرف آنچه در سوال آمده است خیر