مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مادر

سلام روز بخیر ملکی(اپارتمان) بجا مانده از مادر که به رحمت خدا رفته وراث ان مرحوم 3نفر همسر متوفی و دو دختر بالغ اول اینکه سهم هر کدام چقدر است و در ضمن اپارتمان مورد نظر به مبلغ940 میلیون تومان بفروش رفته لطفا سهم هر نفر راه معین نمایید هم سعم الارث و هم سهم ریالی متشکرم از حسن انسان دوستی شما بزرگواران سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به همسر یک هشتم و مهریه و به دختران به صورت برابر خواهد رسید مبلغ ریالی را اجرای احکام مشخص میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود
محاسبه دقیق زمان‌بر است باید با احدی از همکاران سایت ارتباط تلفنی برقرار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک چهارم به شوهر می رسد و الباقی بین دو دختر تقسیم می شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

یک هشتم سهم همسر و الباقی بین دختران به تساوی تقسیم می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوج 25٪ معادل 235 میلیون
هر دختر 37.5٪ معادل 352 میلیون

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از تمام ماترک پدری ، 1/8 همسر و مابقی به صورت مساوی بین دو دختر تقسیم خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_دو دختر دو سوم از کل 940 میلیون را می برند
2_ زوج یک چهارم از کل 940 میلیون را می برد
3_ مابقی دوباره به دخترها رد می شود و زوج سهمی از باقی مانده ندارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بابد گواهی های حصر وراثت رویت شود و بعد نظر قطعی داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک چهارم همسر الباقی به تساوی بین دختران

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک چهارم به شوهر می رسد و الباقی بین دو دختر تقسیم می شود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود همسر متوفی یک چهارم ما بقی بین فرزندان به طور مساوی تقسیم میشود
همسر متوفی 235 میلیون
هر یک از دختران 352 میلیون

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شوهر یکچهارم و بقیه بین دخترها مساوی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سهم همسر یک چهارم معادل دویست و سی و پنج میلیون تومان و سهم هر دختر یک دوم معادل سیصدو پنجاه و دو میلیون تومان می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به همسر یک چهارم و به دختران به صورت برابر خواهد رسید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام یک چهارم به همسر می رسد و مابقی ترکه میان دختران به طور مساوی تقسیم می شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا مهریه باید پرداخت شود. سپی یک چهارم سهم همسر و مابقی به تساوی بین دختران تقسیم شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همسر از زوتر از مادر فوت شده باشد سهم ندارد. و 2 دختر چه بالغ باشند چه صغیر تمام ارث را به نسبت مساوی تقسیم می کنند

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام ربع ملک متعلق به همسر متوفی و مابقی به تساوی بین دو دختر تقسیم می شود. 235 میلیون تومان سهم همسر و هر دختر هم 352500000 تومان

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام. به مادر یک ششم و به دختران باقی اموال بین‌شان تنصیف میشور.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدر یک چهارم الباقی بین دو دختر تقسیم می شود یعنی 230 میلیون برای پدر و هر دختر هم 0 میلیون

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پرونده نيازمند رؤيت و مشورت است
پرونده هاي حقوقي بسيار پيچيده مي باشند و
نمي توان مانند حل مسيله يا معادلات رياضي
جواب تك كلمه اي يا جمله واحد براي تمامي پرونده هاي تيپ نگاشت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یک چهارم برای همسر و بقیه بین دو دختر به نسبت تساوی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

یک چهارم به همسر می رسد

مابقی ترکه میان دختران به طور مساوی تقسیم می شود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

یک چهارم به شوهر می رسد و الباقی بین دو سوم به دختران و الباقی به همین نسبت تقسیم می شود