مشاوره حقوقی رایگان - اقدام کیفری و اجرای ثبت چک قدیمی

سلام
آیا میشه بعد از شکایت کیفری و طولانی شدن پروسه، با همون چکها اجرای ثبت برای توقیف سیمکارت اقدام کرد؟؟؟
طرف دو خط سیمکارت داره و سیمکارت اصلی میخوام توقیف کنم، آیا ادعا کنه برا کارمه ، نمیشه توقیف کرد؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از سیمکارت نیز جز اموال است و می‌توان آن را توقیف کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
اگر ملک سند رسمی داشته باشد باید ابتدا انحصار وراثت شود و گواهی ماده 19 مالیات بر ارث گرفته شود و سپس از طریق دادگاه دعوی تقسیم ترکه مطرح شود، در صورت عدم همکاری، این هزینه ها از شما گرفته می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اگر وسیله امرار معاش باشد قابلیت رفع توقیف خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان توقیف وجود دارد
و خط تلفن اصولا جز وسیله امرار معاش محسوب نمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از طریق اجرای ثبت هم اقدام نمایید . پاسخ سوال دوم هم بستگی به نوع شغل و تصمیم مرجع قضایی یا ثبتی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه شرایط قانونی مهیا باشد ممکن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که جزو مستثنیات دین قرار گیرد قابل توقیف نخواهد بود.