مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام آیا میشه فروشنده سند و بده به خریدار ولی برای انتقال سند به دفترخونه نیاد و خود خریدار به تنهایی کارای انتقال سند و انجام بده. یا قبلش توافقی نوشته بشه که خود خریدار در صورت نیومدن فروشنده اختیار به تنظیم و انتقال سند دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر باید وکالت دهد یا خودش همراهی کند یا حکم دادگاه وجود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وکالت کاری به خریدار بابت این مسأله ارایه کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خریدار از فروشنده وکالت داشته باشد همه کاری میتواند انجام دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با وکالت بله می‌تواند این کار را کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به کالا داشته باشد و مدارک که در دفترخانه ثبت گردد می تواند تنها برای امضای نهایی مراجعه کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر انتقال سند مالکیت امکان ندارد
مگر خریدار وکالت داشته باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر وکالتنامه ای وجود داشته باشد بله می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند از فروشنده وکالت تام بگیرد که در این صورت امکان تنظیم سند وجود دارد.
در غیر اینصورت کاری نمیشه کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید وکالت به خریدار دهد والا حضور خریدار و فروشنده در دفترخانه لازم است.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با وکالت رسمی میتونید این کار رو انجام بدین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و فروشنده باید وکالت جهت انتقال و تنظیم سند و تعویض پلاک به خریدار بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله فروشنده می تواند به خریدار وکالت بدهد اما پیشنهاد می شود حتما به صورت حضوری انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید وکالت در این خصوص تنظیم نمایید

یک وکیل

با تنظیم وکالت رسمی امکان پذیر است و در خصوص اختیارات وکالت دقت کافی مبذول فرمایید.

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام ابتدا تامین دلیل کنید برای کارشناسی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر خریدار وکالت داشته باشد میتواند

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر وکالت فروش ب شما دهد نیازی ب حضورش نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرفا درصورت اعطای وکالت رسمی انتقال در دفاتر اسناد رسمی امکان دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. یا باید در دفترخانه وکالت بدهد یا جهت تنظیم سند حضور داشته باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
یا باید از فروشنده وکالت در خصوص موضوع مذبور داشته باشید و یا اینکه ایشان شخصا مراجعه کنند