مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و حمله شبانه و ایجاد رعب و وحشت به منزل شخصی

سلام. چند وقتی هست یک خانم که اعتیاد به مواد مخدر و قرص دارد از طریق پیامک و تماس تلفنی برای بنده مزاحمت ایجاد میکند و فحاشی میکند دوشب پیش هم ساعت 3 نصف شب اومده زده 2 تا از شیشه های منزلم را شکسته و رفته ممنون میشم بگین چقد حبس و جزای نقدی باید بدهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ایجاد مزاحمت اصولا جزای نقدی است. اگر بار اولش باشد....
بایده دید پیام‌هایش چگونه است و چه الفاظی بکار برده است.
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت تخریب و تهدید شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان و مقدارحبس و جزای نقدی بعد از بررسی دلایل و شواهد با دادگاه محترم است

یک وکیل :

تحت عنوان تخریب و مزاحمت قابل پیگیری است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه تهدید و توهین را مطرح نمایید
و میزان مجازات را قاضی تعیین خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا با قرار تامین دلیل کارشناسی شود تا میزان خسارت و تخریب برآورد کرد سپس بر اساس شرایط پرونده مجازات تعیین گرددد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع تحت عنوان مزاحمت تلفنی، توهین، تهدید و تخریب قابل شکایت است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حداقل شش میلیون تومان جزای دارد .

پیام خدائی

جناب آقای پیام خدائی :

با سلام ، تحت عنوان تخریب - ایجاد مزاحمت - توهین - تهدید قابل پیگیری است.
و میزان مجازات را قاضی محترم تعیین می نمایند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت تخریب 6 ماه حبس البته اگه بتونی ثابت کنی که ایشان بوده الباقی جرایم جریمه دارد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
تحت عنوان تخریب،مزاحمت وتوهین قابل پی گیری می باشد در صورت اثبات بد دلیل خسارت وارده بر اساس اظها رات ذکر شده ، فاقد مجازات حبس می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما اگر میخواید شکایت کنید. میزان حبس و جزاي نقدي را دادگاه تعیین می کند.

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
می توانیدبا مراجعه به دفتر خدمات قضایی از وی شکایت نمایید و لی تعیین مجازات منوط به رسیدگی و اثبات ادعا از سوی شماست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چقدر مجازات دارد یا ینکه جرم ایشان چیست در وهله اول اهمیتی ندارد باید اثبات شود و بعد مشخص شود مجازات ایشان چیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت تهدید و مزاحمت و تخریب شکایت کنید مجازات حبس و جزای نقدی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تخریب عمدی وتوهبن وفحاشی جرائم ارتکابی ایشان است که علاوه بر جبران خسارت به کریمه نقدی تا 24میلیون تومان میگردد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام در صورت محکومیت به مزاحمت و تخریب حداقل یک سال

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شکایت ایجاد مزاحمت مطرح و بعد از بررسی دلایل و مدارک طرفین محکومیت صادر می‌شود صرف مزاحمت و تخریب حبس ندارد

یک وکیل

تحت عناوین تهدید، تخریب و مزاحمت اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان محکوم به پرداخت خسارت و با توجه به نوع کلمات میتواند جزای نقدی و شلاق برای ایشان در نظر گرفته شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکوائیه تهدید و توهین و تخریب را مطرح نمایید
و میزان مجازات را قاضی تعیین خواهد کرد
علاوه بر جبران خسارت به جزای نقدی و ..‌. محکوم میگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان تخریب عمدی و تهدید شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام تخریب شیشه حبس ندارد فقط جریمه نقدی دارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام شکایت تخریبن و مزاحمت مطرح کنید.اگر مبلغ خسارت زیر ده میلیون تومان باشد به جزای نقدی محکوم خواهد شد.

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام تحت عنوان مزاحمت تلفنی وتخریب وتوهین و فحاشی شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به میزان خسارت ونظر قاضی دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میتوانید شکایت توهین مزاحمت تخریب را مطرح نمایید و دادگاه مجازات را تعیین می نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرفا برای شکستن شیشه ها اگر بتوانید اثبات کنید ایشان اینکار را انجام داده اند 6 ماه حبس دارد برای مزاحمت و توهین صرفا مجازات جزای نقدی خواهد داشت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مزاحمت و تخریب به همراه پردلخت خسارت وارده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میزان حبس و جزای نقدی بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.