مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مستمری پدرم

باسلام مردی 40ساله وپسری12 ساله که حاصل ازدواج ناموفق براثر این موضوع است که 25سآله بودم که براثر سانحه ای طحال
خو د را از دست دادم و پرونده بیمارستان که آن زمان عمل کرده و چند هفته ای بستری بودم وجود دارد و4سال هست که پدرم رحمت خدا رفته و حقوق بازنشستگی را دریافت می‌کند و ازآنجایی که دیگر نمیتوانم کار کنم و با توجه که پسرم را نیز سرپرستی میکنم آیا میتوانم از بیمه استفاده کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کارشناسان بیمه قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به سازمان مربوطه درخواست بررسی برای از کارافتادگی بدهید در صورت تایید مستمری برای شما برقرار می شود . صرف نداشتن طحال دلیل بر از کارافتادگی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر رای از کار افتادگی کلی شما صادر گردد

یک وکیل :

سلام بر امکان دارد لطفاً در این خصوص با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از بیمه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از بیمه پیگیری کنید درخواست بررسی برای از کارافتادگی بدهید در صورت تایید مستمری برای شما برقرار می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما بسیار نارس بیان شده سوالات خود را به صورت کامل بیان نمایید که زوج هستید یا زوجه و سایر موارد

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

اگرکمیسیون پزشکی تائید کند بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بیمه پیگیری کنید تا شرایط بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توصیفات اگر درامد وشغلی داریدخیر مگر کمیسیون پزشکی تایید نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید در کمیسیون مطرح گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه مربوطه پیگیری نمایید تحت مواردی خاص مشمول مستمری می باشید که باید توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد