مشاوره حقوقی رایگان - دبه کردن فروشنده ملک به علت گرانی

با سلام.
بنده واحدی را به صورت مرحله ای پیش خرید کردم که پس از پرداخت اولین قسط مالک دبه کرده و من هم قدرت پرداختی جدید را ندارم حال قسط بعدی من دو هفته آینده است و من میبایست برای پرداخت جدید واحدی که الان در آن ساکن هستم را بفروشم تا پرداخت جدید را بدهم الان تکلیف من چه میشود اگر تقاضای فسخ داشته باشم باید ضررو زیان بدهم یا نه قسط بعدی راکه مستلزم فروش واحدی که الان درش زندگی میکنم هست را پرداخت کنم یا راه دیگری وجود دارد که پرداخت اولم را بگیرم و کلا همه چیز به خوبی تمام شود خیلی تحت فشار هستم لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد مهم است اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی قرارداد است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام لازم است قرارداد شما و موارد و آثار فسخ مندرج در آن ملاحظه شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از متن قرار داد بررسی شود تا نظری دقیقی به توان کرد

یک وکیل :

سلام مبلغی که در مبایعه نامه نوشته شده همان ملاک است اگر ایشان دعای مبلغ زیادی را می نماید خلاف قانون می باشد باید پرداخت را انجام دهید بر اسال توافقات و قرارداد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قراردادی که تنظیم کردید اقساط را پرداخت می کنید و فروشنده نمی تواند مبلغ بیشتری دریافت کند و شما طبق توافق اولیه و با پرداخت اقساط می توانید واحد خود را تحویل بگیرید و اگر تحویل نداد می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که یک قراردادی منعقد می شود به علت همین اختلافات آینده است پس می بایست مطابق آن عمل شود شما می بایست تعهدات خود را انجام دهید فروشنده شما نیز می بایست تعهدات خود را انجام دهد و هر یک از طرفین که تعهدات خود را انجام ندهد طرف دیگر با توجه به قرارداد اختیار عمل دارد

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

باید مبایعه نامه را مطالعه کنم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما و موارد بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توافقی فسخ کنید و در غیر این صورت فسخ باید ازطریق دادگاه تنفیذ شود

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام شما تابع قرارداد پیش خرید هستید مگر دوطرف راضی به توافق جدید باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قرارداد باید بررسی گردد ولی با توجه به اهمیت موضوع ، پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به قرارداد فیمابین دارد طبق ما ه 10 قانون مدنی قرارداد بین متعاقدین اگر خلاف قواعد آمره نباشد نافذ است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا باید قرارداد شما را مطالعه و بررسی کرد ثانیا باید دید طبق قانون و ایین نامه مربوطه عمل کردید یا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مطابق قرارداد عمل گردد فروشنده نمی تواند افزون بر قرارداد مطالبه ای داشته باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قراردادی بین شما منقعقد شده انرا بادقت بخوان ببین میتونی فسخ کنی یانه اگر متوجه نمیشی چی نوشته از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من وکیل کشاورز تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا خیر و بطور کلی بستگی به متن و شرایط قرارداد شما دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قرارداد بیع، عقد لازم است و نمی تواند فسخ کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند مطالعه مبایعه نامه مذبور است