مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات و مهریه

سلام..خانمی هستم که باشوهرم مشکل دارم و8ساله با مادرم که مستاجره و فرزندانم 26 و 18 ساله اند جدااز شوهرم زندگی میکنم..هنوز طلاق نگرفته ام و شوهرم تنهادرخانه ای 90متری زندگی میکنه.. مهریه ام و اجرا گذاشتم وخونه اش و توقیف کردم که گفتن جزو مستثنیاته دین..مال دیگری نداره فقط خانه ی پدرش که جزو سهم الارث شوهرمه توقیف کردم دوندگی زیاد داره چون خونه ی پدرشوهرم کلنگی 3طبقه بود کوبیدند و مشارکتی باچندنفرساخته اند..سوال من اینه من که هنوز طلاق نگرفته ام وبا 2بچه اواره هستم چرا شوهرم باید خونه تنها بشینه وما اواره..ایامیتونم ازقاضی درخواست کنم اون بره حق پدریش و بگیره و من خونه ی شوهرم بشینم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حق شما زندگی در خانه ای مناسب است اگر کلا برای شما خانه ای تهیه نگرده میتونید دادخواست الزام به تهیه مسکن بدید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در خواست تأمین مسکن مستقل بدهید
و سهم الارث هم برای مزایده از طریق اجرای ثبت، زمان بر نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ولی بابت مسکن و نفقه خود و فرزندان میتوانید طرح دعوا کنید