مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام من یه ماشین خریدم طرف ماشین به اسم خودش نیستش ولی وکالت داشت ماشین دسته خودمه 70 درصد مبلغ کلو دادم 6 ماهه داره میپبچونه اخرم گفت معامله رو فسخ میکنم منم قبول نکردم چیکار باید بکنم میتونم سند قطعیو بگیرم و تعویض پلاک کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به فک پلاک و تنظیم سند ارایه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه و وکالت نامه دارید می توانید اقدام قضایی انجام دهید . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بدون دلیل نمی شود قرارداد را فسخ نمود

شما نیز اگر به تعهدات خود پایبند بوده باشید می توانید سند خود را به نام خود انتقال دهید اما در این خصوص می بایست قرارداد شما

مورد بررسی قرار بگیرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به تنظیم سند نسبت به فروشنده و مالک مطرح نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بله می توانید از طریق مراجع قضایی نسبت به فک پلاک و انتقال رسمی خودرو اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک دهید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، ایا برای پرداخت مابقی پول شرایطبوده است که پرداخت ننموده اید / در صورت عدم پرداخت مابقی پول بعلت قصور شما امکان فسخ وجود دارد ، نیاز به اطلاعات بیشتر است

یک وکیل :

سلام بله در صورت داشتن وکالت تعویض پلاک میتوانید خودرو به نام خودتان انتقال دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به تعویض پلاک وانتقال سند به موجب قرارداد فی ما بین طرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت مالک و فروشنده مطرح نمایید