مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو خریداری شده

سلام خسته نباشید من یک پراید از پدر شوهرم خریدم و حدودا 8ماه پیش و قولنامه نوشتیم و همون موقع من پول رو زدم براشون ولی الان بعد 8 ماه سند به نامم نمیکند و تازه الان فهمیدم که کلا ماشین به اسم مادر شوهرم هستش من الان چی کار کنم چجور سند رو به نامم بزنم چند بار با زبون خوش بهشون گفتم بیایید به نام بزنید بعد امشب مادر شوهرم گفت اصلا ماشین رو نمیدهم بدون اجازه من فروخته شده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت فروش مال غیر از پدر شوهرتان شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارسال اظهارنامه رسمی به پدر همسرتان اعلام نمایید مرتکب فروش مال غیر شده اند و در صورت عدم همکاری در مهلت مقرر اقدام به طرح شکایت کیفری خواهید نمود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید از پدر شوهر به اتهام فروش مال غیر شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری از فروشنده شکایت کنید