مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام پدرم ده سال پیش خانه ای به نام من کرد و چند روز بعد سند آمد درحال سند دست برادرم افتاده وبه من نمیدهند الان دست من یک قولنامه هست که قطعی به نام کرده با اون قولنامه بنده میتونم درخواست سند بکنم بگم سند مفقود شده دوباره درخواست سند بکنم یا نه ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر صنعت و محتویات آن دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای تنفیذ قولنامه و الزام به تنظیم سند به طرفیت کلیه وراث بدهید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند به نام شما باشد به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست المثنی کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام امکان دریافت المثنی سند مالکیت وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای تنفیذ قولنامه و الزام به تنظیم سند به طرفیت کلیه وراث بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله به معاونت اداره ثبت مراجعه و درخواست مفقودی و اخذ المثنی کنید اگر وراث هستید قضیه متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند مالکیت ملک به اسم شما است باید به اداره ثبت
مراجعه و درخواست المثنی سند را نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر سند به نامشما زده شده باشد می توانید درخواست المثنی کنید

یک وکیل :

از اداره ثبت محل وقوع ملک تقاضای سند المثنی بنمایید