مشاوره حقوقی رایگان - سند دست فروشی زمین کشاورزی

سلام وقت بخیر
زمانی که پدرم در قید حیات بود یک تکه زمین کشاورزی به متراژ 3.5 هکتار رو به صورت قولنامه دستی به من فروختن و تمام خانواده هم امضا و اثر انگشت زدن
ولی پدرم جلوی همه اعلام کرد که من هیچ پولی ازت نمیخوام
الان 3 سال از فوتش میگذره و یکی از برادرانم این گفته و امضای پدرم رو قبول نداره
حتی قولنامه با دستخط خودش نوشته شده و خودش هم زیر قولنامه رو به عنوان شاهد انگشت زدن
سوالم اینه اگه بخوام برای سند ثبت اقدام کنم میتونه بر علیه من اقدامی کنه که منجر به گرفتن زمین از من شود

ممنونم اگه پاسخ بدید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی پیش نمیاید میتوانید سند بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به تایید و امضای تمامی وراث زمین قابل استرداد نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما برای صدور سند اقدام نمایید و اگر برادر شما ادعایی داشته باشد باید در مراجع قضایی اقدام نماید و .. جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت با اخذ سند اقدام نمایید برادر هر ادعایی داشته باشند باید از طریق قانونی اثبات و اقدام نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به تایید و امضای تمامی وراث زمین قابل استرداد نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر شما برای صدور سند اقدام نمایید و اگر برادر شما ادعایی داشته باشد باید در مراجع قضایی اقدام نماید