مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مختومه شدن پرونده نفقه چرا باز ابلاغیه اومد وجهی رو استرداد بدم

باسلام میخواستم بدونم اگر پرونده نفقه مختومه شد . همسرم می‌تونه دوباره پرونده رو باز کنه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مختومه شدن پرونده دلایل مختلفی دارد که شما ننوشتید به چه دلیل مختومه شد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

سوال مبهم است علت مختومه نمودن چیست؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله نفقه اعتبار امر مختومه ندارد و هر زمان قابل مطالبه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نفقه رسیدگی ماهوی بشه و رد بشه مجدد نمی تواند نسبت به نفقه گذشته ادعایی داشته باشد.