مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

با سلام.بنده دادخواست مطالبه نفقه داده بودم که چون همسرم قفل اضافه به درب زده بود و اجازه ورود به خونه رو نمیده و به دنبال ضرب و جرح پرونده باز کیفری دارم.پرونده مطالبه نفقه در شورای حل اختلاف برگزار شد بنده اون جا گفتم که میخوام کارشناسی نفقه بشود و الان سازشی ندارم.قاضی شورا گفت پرونده باید از اول می‌رفت دادگاه خانواده.الان تو روند پرونده رو میبینم نوشته پرونده مختومه است به دلیل گذشت محکوم له/شاکی.یعنی چی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نباید به گذشته شما اشاره شود بهتر است مراجعه نمایید