مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزندم

سلام خسته نباشید ببخشید منو همسرم توافقی جدا شدیم همسرم 7 ماه نفقه بچمو نمیداد ازش شکایت کردم از تاریخ شکایت کارشناسی شد ک باید ماهی 1400بده دخترم 2سالو نیمشه .
بعد از نظر کارشناس یکبار پرداخت کرد دیگه نکرد میگه نمیدم ...خواستم بدونم باز باید چیکار کنم که پرداخت کنه؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که شخصی محکوم به پرداخت مبلغی میباشد دلبخواهی نیست بلکه می بایست حتما پرداخت شود به نظر این مبلغ نیز کم می باشد پدر موظف است در اینجا نفقه را بپردازد همچنین می توانید در این خصوص تماس بگیرید تا جزئیات مورد بررسی قرار گیرد اما در صورت عدم پرداخت درخواست جلب و یا توقیف حساب را داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درخواست اجرای حکم را نمایید تا اجراییه صادر و به زوج ابلاغ گردد

و در صورت عدم پرداخت شما میتوانید درخواست جلب زوج را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید پیگیری کنید همان پرونده را و با شرایطی امکان طرح شکایت مجدد نمود

.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید