مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام وقت بخیر من 2 ساله که جدا شدم و یک پسر چهارساله دارم که با خودم زندگی میکند و در طول مدت پدرش هیچ گونه هزینه ای پرداخت نکرده تا دی ماه 1402 که ازشون بابت نفقه شکایت کردم و براشون ماهانه 1.400.000 تعیین کردند که موظف به پرداخت شدن ولی فقط یک ماه پرداخت کرد و میگه ندارم از کار رسمیشون استعفا دادن و تمامی تراکنش هاشون با کارت مادرشون انجام میشه تا بتونند عدم استطاعت مالی بگیرن از دادگاه الان من چه اقدامی باید انجام بدهم که هرماه موظف بشود به پرداخت ؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، درخواست توقیف حساب و اموال را بدهید و پس از آن درخواست حکم جلب

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. دلیل بر عدم پرداخت وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست مطالبه نفقه بدهید و از اجزای احکام پیگیر باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اجرای احکام پیگیری کنید و حکم جلب او را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پدر مکلف است که نفقه فرزند را پرداخت نماید
به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست بدهید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از واحد اجرای احکام دادگاه پیگیر باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اموال وی را توقیف کنید و اگر اموالی نداشته باشد می توانید حکم جلب بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه پدر رأی صادر شده را اجراء ننموده است ابتدا استعلام سه‌گانه(املاک، خودرو و حساب بانکی) صورت می‌گیرد.
اگر اموالی شناسایی نشد شما می‌توانید جلب پدر را دریافت نمائید و پدر بواسطه عدم پرداخت نفقه فرزند خویش، روانه زندان خواهد شد.