مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در غیر پست سازمانی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران
من کارمند رسمی قطعی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ... هستم و با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد جامعه شناسی 14 سال هست که در این اداره کل کار میکنم. از این 14 سال حدود 9 سال سرپرست و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد بوده ام.
با اینکه پست مندرج در حکم استخدامی اینجانب کارشناس فرهنگی می باشد اما با ابلاغ در پست امین اموال کار میکنم. اخیرا درخواست اشتغال در پست اصلی خودم را نموده ام اما اداره کل با بهانه های واهی نبود نیرو درخواست بنده را رد کرده است. ضمن اینکه پست امین اموال هیچ تناسبی با رشته تخصصی و سوابق تجربی بنده نداره.
به نظرتون اگه به دیوان عدالت اداری یا سازمان بازرسی شکایت کنم میتونم اداره کل رو محکوم کنم و در پست اصلی خودم کار کنم؟