مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در غیر پست سازمانی

سلام وقت بخیر، من نیروی طرحی وزارت بهداشت بخش رادیولوژی هستم ، مراحل تبدیل وضعیت استخدامی بنده در حال اجرا هست و قراره به زودی انشالله رسمی قطعی شوم.
متاسفانه طبق جلسه ای با مدیریت بیمارستان متوجه شدم که مرکز برای پست رادیولوژی نیرو نیاز ندارد و طبق گفته هایشان میخواهند من را در بخش پذیرش بیمارستان مشغول به کار کنند و نهایتا از سی روز کاری یک هفته رادر بخش مرتبط خودم فعال باشم، ایا این عمل قانونی است؟ و اگر من عدم همکاری را در این مورد داشته باشم قانونی هست که از من حمایت کند؟ و همینطور باید برای رفع چنین معضلی به کدام بخش مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر پست سازمانی از اختیارات مدیران دستگاه های متبوع می توانند پست سازمانی را بر اساس نیازهای موجود در دستگاه بدون کاهش رتبه و حقوق و مزایای آن نسبت به تغییر پست اقدام نمایم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به تشخیص بالاترین مقام اجرایی ان دستگاه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدیران نسبت به تغییر پست سازمانی بر اساس نیاز اقدام کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بسته به تشخیص بالاترین مقام اجرایی ان دستگاه است