مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پرسنل خارج از جایگاه سازمانی.

سلام. کارفرما بدون هماهنگی این متن رادر قراداد پرسنل اضافه نموده است : بنابر تشخیص کارفرما چنانچه از کارپذیر در جنبه عملکردی موضوع قرارداد رضایت حاصل نباشد کارفرما مخیر است از کارپذیر در مدت قرارداد در سایر مشاغل موجود در محل اجرای قراداد استفاده نماید.
آیا جنبه قانونی دارد؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر بعد از امضای شما وارد قرارداد کرده خیر، اگر قبل از امضا است مورد قانونی ندارد و توافقی است میتوانید امضا نکنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
کارفرما فقط می تواند در موردی که کارمند یا کارگر را به کار گمارده استفاده کند. یکی از شرایط صحت قرارداد کار معین بودن موضوع است که بندی که شما گفتید را باطل میکنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید