مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از فرهنگیان

درود دانشجوی 97 فرهنگیان هستم. 3 ترم مشروط شدم و این هم ترم چهارم هست که مشروط میشم!
لطفا در صورت آگاهی، راهنمایی کنید که چطور انصراف بدم یا اخراج بشم که برای ضامن رسمی بنده یا خود شخص بنده مشکلات کمتری پیش بیاد به لحاظ حقوقی و قانونی
منظور از ضامن رسمی کارمندی هست که برای تحصیل اینجانب در فرهنگیان وکالت داده!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دستورالعمل تحصیل در دانشگاه فرهنگیان را بخوانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره حقوقی ا دانشگاه حضوری پیگیری کنید