مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن تقسیم نامه ارث

با سلام و احترام

12 سال قبل پدرم و سه عموی دیگرم .. اموال پدر و مادرشون رو که به ارث بهشون رسیده بین خودشون تقسیم کردن
تقسیم نامه هم محضری و ثبتی هستش
------
در سهم الارث یکی از عموهام یه قطعه زمین افتاد -- الان مالکان قبلی اون زمین شکایت کردن و در دادگاه تونستن قولنامه ای که 61 سال قبل بین پدربزرگم و اون فروشنده بوده رو - باطل --کنن
------
عموم و خانوادشم از عمد اصلا دادگاه نمی رن و پیگیر زمینشون نمی شن - چون املاکی که اون زمان به ما رسیده الان ارزشش چندین برابر زمین اونا شده و با این نیت که این زمین ببازن و بعدا بیان سراغمون برای ارث و میراث
------
در پی نوشت تقسیم نامه این 4 بردار هم درج شده که -- این تقسیم نامه با رضایت کامل خودشون بوده و حق هیچگونه شکایت و اعتراض و طرح دعوا رو از خودشون سلب کردن
----
الان سوالم اینه

1- آیا عموم که با اختیار و رضایت خودش این قطعه زمین رو برده و الان از عمد نمی رن دنبال شکایتشون تا ببازن -- میتونه بعدا شکایت بکنه و تقسیم نامه رو باطل کنه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتونه و حتما باطل میشه.
البته اگر به حکم قطعی دادگاه معامله بین پدربزرگ و ان فروشنده باطل شود پس بهتر است تلاش کنید که باطل نشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما تقسیم نامه قابل ابطال است و باید دوباره ماترک تقسیم انجام شود