مشاوره حقوقی رایگان - رسید تایپی

باسلام،حدود 32سال پیش پدرومادرم از هم جداشدند ومن 5ساله نزدم مادرم موندم وتا سال 93 که 29سالم بود با پدرم رابطه نداشتم تا اینکه بابت امضا سرعقدم پیداش شد ومثل فیلم هندی پسرم ، پسرم راه انداخت خلاصه واقعا 6ماه منم وابسته اش شدم تااینکه گفت طلاهای مادرت وهمسرت بفروش بیا کرج ویلا بگیرم برات منم جوگیر شدم حدود300میلیون سال93 نقدی بهش دادم یعنی اصلا پدرم اهل عابر بانک نبود نقدی و زرنگی کردم رفتیم کافی نت رسید برامون تایپ کرد و دررسید ها هرکدوم دو امضا زد وتعدادی سکه و البوم هم پیشش گذاشتم ویلا که نخرید برام تا یه مدت سود میداد ازپول بهم منم تعدادی ازسکه ها امانت داده بودم میگرفتم تا اینکه یه روز پولم نداد گفت چه کشکی چه مشکی رسیدهاتم جعلی هست اصلا من سواد ندارم گولم زدی منم امضا کردم درصورتی که انباردار ارتش بود وحقوق بازنشستگیشو میره بانک فرم پرمیکنه کلا نقدی میگیره دوسال پیش قرار شد هزینه دادرسی بدم زیرپام نشست پول پس میدم دادگاه نرم پرونده هم مختومه شد،پول که نداد هیچ رفته شکایت کرده که طبق شکایت پسرم شکایتش هم که رد شد حالا یه سری اسناد پیشش هست اون ها طلب کرده و قاضی هم 20روز زمان داده اعتراض کنم
ایا میتونم اعتراض کنم رسیدهامو قاضی چرا باید بگیره بده بابام که پول منو خورده و اینکه گفته رسیدها جعلی
میتونم بگم رسیدها بفرستن ببینن جعلی یا نه
تا حداقل اینطوری شکایتم بندازم جلو
و اینکه رسید تایپی با دو امضا کرده اثرانگشت نداره قبوله

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما حتما باید مدارک و رای های صادره را به یک وکیل همکار نشان دهید تا بخواند بعد شما را راهنمایی کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا رسیدها کارشناسی شود