مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت ساخت و ساز

من یک قطعه زمین به مساحت 880متر دارم که حدود قیمتش 40میلیارد تومان است سازنده با من 50%...50%صحبت کرده بود ولی الان که به طبقه پنج رسیده میگه نه60%سازنده40%من مالک.
قیمت آپارتمان مسکونی در این منطقه متری 25 میلیون تومان هست
بنای هر طبقه دو واحد 130 متری و دو واحد 200
در آورده یعنی 660متر
شش طبقه مسکونی
یک طبقه تجاری
یک طبقه زیر زمین با همان متراژ که گفتم خدمتتون
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید خداوند متعال سلامتی بده بهتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه قرارداد دارید نمیتونه کاری از پیش ببره ولی بهتره شما وکیل بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است اگر قرارداد مکتوب دارید همان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید بدان پایبند باشد...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیچ عنوان قبول نکنید عرف شصت مالک است چهل سازنده مگر در شرایط خاص