مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین موروثی

با سلام خدمت وکلای محترم.

قطعه زمینی موروثی هست.
هشت نفر ورثه دارد.
وارثین تقسیم نامه ای تهیه و سهم افراد مشخص شده.

زمین به دو بخش مساوی تقسیم و دیوارکشی شده است (بطوریکه 4نفر یک سمت و 4نفر سمت دیگر)

آیا 4 نفری که سهمشان مشخص و مجزا شده، زمان فروش به شخص ثالث باید آن چهار نفر دیگر هم پای قراردادفروش امضا کنند یا خیر؟

با سپاس از شما عزیزان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امضا چهار نفر لازم نیست به شرطی که در تقسیم نامه سهم هر کدام از وراث به صورت
مفروز مشخص شده باشد

ولی اگر سهم شرکا مشاعی به صورت مفروز مشخص نشده باشد امضا تمام شرکا لازم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تقسیم نامه وجود دارد و همگی قبول کرده اند سهم خود را مشکلی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رسما تشریفات تقسیم طی شده و اسناد و مدارک به طور دقیق وجود داشته باشد خیر
وگرنه آری.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم نامه معتبری داشته باشند هر کسی می تواند سهم خود را بفروشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه فروش مطابق تقسیم نامه باشد خیر ضرورتی ندارد